Kozan Bucak Çok Programlı Anadolu Lisesi

Vizyon: Vizyon, ideallerimiz, hatta ulaşacağımızı düşünmediğimiz hayallerimizdir. Vizyon, yönümüzü belirler, hedeflerimizden saptığımızda bize yol gösterir. Türk Milli Eğitiminin amaçları ışığında; dünü, bugünü ve geleceği bütünleştirerek, erdemli insan olmanın idealini ve değişimi yaşayacak özgün, etkili ve nitelikli bir okul toplumu oluşturmaktır. Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda; Doğru, Dürüst, Çağdaş, Araştırmacı, Özgüveni kazanmış, Güzel ülkemizi; Hakettiği yere getirmek için, Sürekli çalışan, Bireyler yetiştirmektir...

Misyon: Özgüven ve sorumluluk duygularını geliştirip, tüm potansiyelini kullanımlarına fırsat tanıyarak yüksek öğretim kurumlarına yöneltip, başarılı olmalarını sağlamaktır. Biz... bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendilerine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırabilmek için varız.

Başarılar: üniversitelerin çeşitli bölümlerine yerleşen ve mezun olan halen çalışan çok sayıda öğrencimizbulunmaktadır.

Saatler: DERS BAŞLAMA SAATİ : 08.00 DERS BİTİŞ SAATİ : 15:40
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler: fotbol,voleybol,atletizm.
Bilimsel Etkinlikler: tübitak 4006 bilim şenliği yapılmaktadır.
Proje Çalışmaları: erasmus k1 projelerine başvuru yapılmaktadır.

Telefon - 0506 664 77 77(Okul Müdürü Cep))

WEB - https://bucakcpal.meb.k12.tr

Adres - BUCAK MAH. KARAYANIKLI KÜME EVLERİ BUCAK ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LISESI BLOK NO: 60 KOZAN / ADANA

Öğretim Şekli :normal eğitim yapılmaktadır.

Yerleşim Yeri - KOZAN İLÇESİ BUCAK MAHALLESİNDE BULUNMAKTA OLUP 5 KÖYDEN TAŞIMALI GELEN ÖĞRENCİLERİMİZE EĞİTİM VERİLMEKTEDİR.

Ulaşım BELİRLİ SAATLERDE KOZAN OTOGARINDAN KALKAN YOLCU MİNİBÜSLERİ VE ÖZEL ARAÇLARLA YAPILMAKTADIR

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE UZAKLIK: 85 KM İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK: 15 KM